Hos REMA 1000 Aars kan du handle lokalt - også hjemmefra

Foto: Rema 1000 // Vigo.
Profilbillede
dato

Med tjenesten Vigo kan du nemt og hurtigt handle hos REMA 1000 Aars uden fysisk at skulle bevæge dig ned i butikken. 

REMA 1000 med Vigo er en app og web-platform, hvor kunder handler og leverer dagligvarer for hinanden i over 350 lokale REMA 1000 butikker landet over – inklusive REMA 1000 i Aars.

Konceptet blev lanceret i vinteren 2016 og fungerer således, at enhver kunde kan bestille varer, som en anden kunde i nærheden handler i den lokale butik og derefter leverer til døren.

Vigo skiller sig ud fra mængden

REMA 1000 med Vigo skiller sig først og fremmest ud ved, at der ikke er noget krav til minimumskøb.
Lignende tjenester kan kun bruges, hvis man køber ind for flere hundrede kroner.

Hertil kommer, at REMA 1000 med Vigo har meget hurtig levering - typisk på få timer. 

Derudover får kunder, der handler hos REMA 1000 med Vigo leveret friske varer til discountpris fra deres lokale REMA 1000 butik.
For lokale nær Aars betyder det, at når de lægger en indkøbsseddel ud via appen eller hjemmesiden, får de handlet og leveret varer fra REMA 1000 i Aars.

Det betyder, at varerne handles lokalt, men også, at de kan leveres langt hurtigere og mere miljøvenligt end de traditionelle online-supermarkeder, der typisk bruger centrallagre, hvor varerne derfor skal transporteres over meget lange afstande.

Med REMA 1000 med Vigo leveres ca. 80% af indkøbsopgaverne hjem til kunden via cykel eller til fods.
Så miljøaftrykket er minimalt. 

Og så er der den helt åbenlyse pointe, at dem, der handler varerne, indkøberne, selv er kunder, der har valgt at hjælpe andre kunder i lokalområdet, for eksempel fordi de bare elsker at handle ind i REMA 1000, gerne vil have lidt motion eller møde andre mennesker.

Foto: Rema 1000 // Vigo 

Vigo er en fordel for mange

Onlinehandel kan skabe butiksdød lokalt, fordi man som kunde handler på en pæn hjemmeside, men i virkeligheden handler fra et centralt lager, som ligger langt væk fra, hvor man bor. Men på REMA 1000 med Vigo handler kunderne rent faktisk lokalt, da varerne bliver købt i en REMA 1000 butik tæt på.

Derudover giver det en fleksibilitet for kunderne, at de selv kan handle ind, når de har lyst eller mulighed for det - og handle online, når de har brug for dette. Også uden at de nødvendigvis skal købe ind for flere hundrede kroner.

Ifølge tilfredshedsmålingerne er der ingen tvivl om, at kunderne elsker REMA 1000 med Vigo - både dem der handler og dem, der handler ind for andre. Kunderne finder god mening og stor glæde ved tjenesten.
Den skaber relationer mellem kunderne, og de, som handler ind via Vigo, er glade for at de kan støtte deres lokale REMA 1000 – heriblandt også REMA 1000 Aars.

Næste gang du skal handle, prøv da Vigo-tjenesten fra REMA 1000 Aars. Det er gratis første gang, og koster derefter blot 19 kroner for en enkelt pose med varer og 29 kroner for to. 

Læs mere om Rema 1000 med Vigo her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rema 1000 Aars // Vigo