Vesthimmerland Vækster: nyt lokalt erhvervsmagasin

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Vesthimmerlands Kommune lancerer et nyt erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. Formålet med det nye erhvervsmagasin er at vise de mange nye tiltag som erhvervslivet i Vesthimmerland foretager.

Nogle af de historier som man kan læse i det nye erhvervsmagasin er ”Den største anlægsinvestering i Vesthimmerlands historie”, ”30-40% vækst i omsætning årligt” og ”80 nye medarbejdere i 2021”. Historierne har til formål at sætte fokus på den positive vækst der er i kommunen.

Mange forskellige brancher

Det er mange forskellige brancher der vækster i Vesthimmerland Kommune. Det er blandt andet indenfor produktion som Vesthimmerland som vækster.

Himmerlandskød er blandt andet flyttet til Vesthimmerland, hvor der bygges et nyt slagteri på 16.000 m2.

En anden branche, som er i en hel anden boldgade end produktion, er IT-virksomheder.

Her forventer f.eks. CESCOM at ansætte 50 nye medarbejdere indenfor de næste to år og indenfor turistbranchen forekommer der også en betydelig vækst.

Det er ikke kun indenfor det private erhvervsliv der er stor vækst, også indenfor kommunen er der mange nye initiativer på vej.

Der skal snart bygges Svømmecenter Vesthimmerland, med et budget på hele 111 mio. kr. og til næste år i efteråret 2022 skal der bygges en ny marina i Løgstør.

Kilde: Redaktionen