Ugens bolig

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Chr. Larsens Vej 8, Hvalpsund, 9640 Farsø 

Fritidshus til helårsbrug 

Ugens Bolig har feriestemning året rundt. Her er der nemlig tale om et totalrenoveret fritidshus på hele 176 kvadratmeter, som må bruges til helårsbolig. 

Huset ligger et stenkast fra både vand, strand og byliv, og haven er også en ferie i sig selv. Her er der en stor træterrasse hele vejen rundt, og en stor græsplæne med plads til masser af aktiviteter. Huset er fra 1964, men er totalrenoveret i 2008, og det fremstår yderst velholdt, blandt andet med gulvvarme i alle rum. 

Ugens Bolig har intet mindre end fem værelser, to badeværelser, en sauna og et lyst køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse til den store stue. 

Ro til sjælen  

Huset ligger med god afstand til naboerne og tæt på mange naturskønne områder; Illeris Strand og Louns Sø. Derudover er der heller ikke langt til hverken skoler eller indkøb, og Farsø Centrum kan nås i bil på under et kvarter. Her er der mange butikker, idrætsfaciliteter, museum og alt hvad man har brug for til både dagligdagen og feriehyggen. 

Huset er derfor oplagt til enten familien, der vil slå sig ned i et område med plads til store armbevægelser, eller til dem, der bare vil have luksus i weekender og ferier.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S