Udfold din kreativitet i Makerspace på Aars Bibliotek

dato

Hver tirsdag eftermiddag kan du udforske din kreative side i Makerspace på Aars Bibliotek. Her står en biblioteksmedarbejder klar til at hjælpe dig med at bruge de mange spændende maskiner, der kan bringe dine idéer til livs.

Hvis du er interesseret i at slippe din fantasi løs og udforske kreative projekter, så er Makerspace på Aars Bibliotek det rette sted for dig. Her har du mulighed for at arbejde med en bred vifte af maskiner, der kan hjælpe dig med at realisere dine ideer.

Innovative muligheder for alle

Uanset om du ønsker at printe prototyper, figurer og diverse dimser på 3D-printeren, eller om du vil trykke budskaber på krus og beklædning, er der noget for enhver smag. Makerspace tilbyder også mulighed for at redesigne tøj og tekstiler på symaskinen og broderimaskinen, samt designe smykker, bogmærker, puslespil eller tabletholder på laserskæreren.

Få hjælp og vejledning

Hver tirsdag eftermiddag er der en biblioteksmedarbejder til stede, som kan give dig en introduktion til maskinerne og hjælpe dig med dit projekt. Det er en oplagt mulighed for at lære nye færdigheder og lade din kreativitet få frit løb.

Læs mere om Makerspace på Aars Biblioteks hjemmeside her.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 22. oktober 2024
Tid: Kl. 13.00
Sted: Aars Bibliotek, Vesthimmerlands Biblioteker, Søndergade 24, 9600 Aars
Entré: Ikke oplyst
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut