Seneste regnskab fra KASTBERG A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

KASTBERG A/S i Aars kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 7,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KASTBERG A/S en bruttofortjeneste på 35,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 34,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NR KLOAK ApS i Aars kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 33.812 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NR KLOAK ApS en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NORDKABEL A/S i Aars kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 9,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NORDKABEL A/S en bruttofortjeneste på 75,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 110,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HØJBJERG AARS ApS i Aars kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 145.278 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HØJBJERG AARS ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SONDRUP A/S i Aars kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SONDRUP A/S en bruttofortjeneste på 20,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 20,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler