Overnat i naturen

Profilbillede

Børnenes sommerferie er ved at være forbi, men I kan stadig nå en naturskøn tur med overnatning i Aars Skov, inden skolerne begynder igen.

Aars Skov er siden 1980 stille og roligt blevet udvidet, og er i dag det perfekte udflugtsmål for hele familien, det romantiske par, solovandreren, motionisten, hundelufteren eller jægeren. Skoven har det hele og mere til, og trænger du til fred og ro, så er det bare om at få pakket frokostkurven eller teltet og komme ud i den skønne natur.

Et stort stisystem fører dig rundt i skoven, og måske er du heldig at få øje på nogle af skovens vilde dyr og fugle som for eksempel hjortevildt eller andre dyr. Skoven har også dedikerede ride- og cykelstier og et område, som er udlagt til jagt.

For hundelufterne er der lavet et 8 hektar stort område, hvor du og din hund kan møde andre hundeluftere og deres hunde. 

Har du/I lyst til at overnatte i skoven, er der både telt- og shelterpladser med tilhørende bålpladser, hvor man kan hygge sig med snobrød eller tilberede aftensmaden inden en skøn nat i det fri til lyden skovens dyr. Som et forsøg er det også muligt at slå telt op overalt på de grønne arealer i skoven. Bål, grill og toiletbesøg er dog kun tilladt på de angivne pladser. 

Det er også muligt at låne hængekøjer og udstyr til for eksempel vandundersøgelser og lignende.

Husk at skoven er for alle, uanset om du rider, cykler, vandrer, lufter hund eller overnatter.

Kilde: Redaktionen