Nyt fra Aars i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ransagning

I en kælder på Gl. Tingvej i Aars fandt en ransagning sted onsdag aften. Ved ransagningen blev der fundet 26,8 gram hash. 

I den forbindelse blev en ung mand sigtet, og han erkender besiddelsen. Manden underskrev derefter en konfiskationserklæring, og hashen blev taget med til Hobro Politistation for at blive kontrolvejet. 

 

 

Fest til gene

Vagtcentralen modtog onsdag aften kort før midnat en anmeldelse. I forbindelse med en fest i Farsø blev der spillet meget højt musik. 
Anmelderen havde taget kontakt for at få dæmpet musikken. Dog uden held.

Beboeren blev telefonisk kontaktet af politiet, og hun ville få sin søn – der afholdt festen – til at skrue ned. 

 

 

Tyveri fra indkørsler

Natten til torsdag fandt to tyverier sted på Klostermarken i Aalborg. Ukendte tyve stjal seks udendørs designerlamper fra to forskellige adresser. Lamperne hang udenfor på vægge op til husenes indkørsler. 

Tyveriet blev opdaget næste morgen, da der ingen strøm var i det ene hus. Gerningspersonerne havde slået relæet fra for at fjerne lamperne. 

Ved patruljens ankomst blev der fundet et cigaretskod på den ene adresse. Det er nu sikret som spor. 

 

 

Indbrud

Ukendte indbrudstyve gennemrodede samtlige skuffer og skabe ved et indbrud på Multebærvej i Aalborg. De kom ind ved at bryde et af vinduerne til stuen op. Herefter var det muligt at tilgå hele huset. 

Fra et badeværelse stjal de smykker, inden de forlod stedet gennem en terrassedør.

Indbruddet fandt sted mellem fredag den 7. oktober og torsdag den 20. oktober. 

 

 

Indbrud i lejlighed

Diverse smykker, sølvtøj, kontanter, kreditkort og manchetknapper. Det stjal indbrudstyve i en lejlighed på Søndertoft i Aalborg mellem fredag den 14. oktober og fredag den 20. oktober. 

Det vides ikke præcist, hvordan indbrudstyvene kom ind i lejligheden. Alle skuffer og skabe i lejligheden var åbne og gennemtjekkede. 

Ved patruljens ankomst blev der sikret flere spor; herunder en dåseøl, der var drukket af.

Har du set noget i området? Kontakt politiet på 114.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi