Nyt fra Aars i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring – bilist var tilsyneladende påvirket af opiater og kokain

Torsdag den 21. april om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Frederikshavnsvej i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 18-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget opiater og kokain forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen. Adspurgt erkendte den sigtede at have indtaget narkotika, såfremt blodprøven var positiv.

 

Aalborg – spiritusbilist anholdt

En 38-årig mand blev sigtet og anholdt for spirituskørsel natten til fredag den 22. april, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Hadsundvej i Aalborg.

Grundet mistanke til påvirket kørsel udførte man en alkometertest, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Aars – bilist kørte 133 km/t på landevejen

133 km/t – så hurtigt kørte en 28-årig bilist på Aggersundvej i Aars, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol torsdag den 21. april om aftenen.

Da der på strækningen maksimalt er tilladt en hastighed på 80 km/t, blev bilisten sigtet for brud på færdselsloven. Grundet den høje hastighed blev der nedlagt påstand om betinget frakendelse af førerretten. Adspurgt erkendte den sigtede at have kørt for stærkt.

 

Aars – bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden

Torsdag den 21. april om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Mosbækvej i Aars, da patruljevognens IT-system viste, at bilisten var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede derfor bilisten – en 21-årig mand – for kørsel i frakendelsestiden.

 

Farsø – indbrud i redskabsrum

Mellem mandag den 18. april kl. 14:30 og torsdag den 21. april kl. 19:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i et redskabsrum på Flintflækkevej i Farsø. Blandt de stjålne genstande var diverse former for el-værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Flintflækkevej i Farsø? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hornum – indbrud i garage

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en garage på Hvalpsundvej i Hornum mellem lørdag den 16. april kl. 12:00 og onsdag den 20. april kl. 17:00. Blandt de stjålne genstande var diverse former for el-værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Hvalpsundvej i Hornum? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi