Nyt fra Aars i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistanke om spirituskørsel

Mandag formiddag kl. 1110 modtog politiet anmeldelse om en lastbil, der kørte fra Aalborg mod Aars. Anmelderen oplyste, at lastbilen slingrede og at den havde været ude i rabatten flere gange. Anmelderen mente, at chaufføren muligvis var påvirket. Lastbilen blev fundet af en patrulje og standset på Markedsvej i Års. Føreren blev kontaktet og det blev konstateret, at han heldigvis ikke var påvirket af hverken spiritus eller stoffer. Chaufføren var ny og usikker, og det var det, der havde givet anledning til den usikre kørsel.

Spirituskørsel

Mandag aften kort efter kl. 19 var der en anmelder, der kørte bag en bil, hvor anmelderen mente at føreren var påvirket. Bilen kørte ad Gl. Landevej ved Aabybro. En patrulje blev sendt til stedet og bilen blev standset ved førerens bopæl. Der blev på stedet lavet en udåndingsprøve, der viste, at han var påvirket af spiritus. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til bestemmelse af promillen.

Solofærdselsuheld

Natten til onsdag omkring klokken halv tre skete der et færdselsuheld på Ålborgvej ved Trekronervej v. Fjerritslev. En fører foretog en undvigemanøvre, for ikke at påkøre et rådyr. Bilen skred ud og bilen kørte i grøften. Føreren blev bragt til skadestuen til observation.


Vi skal igen opfordre til forsigtighed i områder med rådyr. Det er denne årstid hvor lammene bliver sendt ud i verden af råen. De er tit forvirrede og har endnu ikke helt forstået det der med at holde sig væk fra vejen. Kører du et sted, hvor der potentielt er mange rådyr så sæt farten ned og vær opmærksom.


Narkopåvirket bilist

Natten til onsdag kort efter midnat standsede politiet en bil på Carit Etlars Gade i Aalborg. Der var tale om en helt rutinemæssig kontrol af køretøjet og føreren. Det viste sig at føreren var påvirket af cannabis. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Knallertkørsel til ulempe

Politiet har modtaget flere anmeldelser om knallerter der kører uforsvarligt i området omkring Oldstien i Svenstrup. Tirsdag aften klokken 2250 var politiet i området og der kom en knallert, der kørte på den forkerte side af de lovlige hastigheder. Knallerten blev eftersat af patruljen, og det blev tilkendegivet med udrykningsmidlerne, at vedkommende skulle standse. Det var der ikke enighed omkring og knallerten kørte ud over en mark og forsvandt. Patruljen fulgte sporet og knallerten blev fundet forladt. Den bar ikke præg af at være stjålet. Patruljen sikrede sig knallerten, således den kan blive udleveret til den der glemte den ude på marken. 

Indbrud i værktøjscontainer

I perioden fra fredag den 29. april kl. 1608 og indtil mandag den 2. maj kl. 0640 er der lavet indbrud i en værktøjscontainer på en byggeplads på Hovedgaden i Skovsgaard ved Brovst. Hængelåsen på containeren var brudt op. Der var stjålet håndværktøj til en samlet værdi af ca. 50000,- kr. Værktøjet var fortrinsvis af mærket Deewalt. Der blev sikret videooptagelser fra en nærliggende tankstation.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi