Nyt fra Aars i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – indbrudstyv med sikkerheden i orden

Natten til mandag begik en ukendt gerningsmand indbrud, i en virksomhed på Skjernvej i Aalborg Øst. Indgangsdøren blev sparket ind, hvorefter en person med styrthjelm på løber ind, og fylder el-værktøj i en sæk. En knallert er set ved indkørslen tidligere på dagen. Gerningsmanden har desuden spraymalet det udvendige kamera.
Har du set mistænkelig adfærd i nærheden af Skjernvej, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114. 

 

Aars – partikelfilter fjernet på varevogn

På et tidspunkt mellem fredag den 22. og mandag den 25. juli, har en varebil parkeret på Tolstrupvej ved Aars, fået fjernet partikelfilteret. En bolt lå tilbage efter filteret var blevet skruet af. 

 

Hobro – narkotikapåvirket bilist uden kørekort

Mandag eftermiddag stoppede en patrulje en 39-årig bilist, som førte sin personbil på Hvalpsundvej ved Hobro, uagtet at han var påvirket af euforiserende stoffer. Hans førrerret var desuden tidligere blevet indraget. Bilisten blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Aalborg – dørmand spottede mistænkelig pose

På en beværtning i Aalborg observerede en dørmand  natten til tirsdag, en gæst der gik mod toiletterne, med en pose indeholdende hvidt pulver. Adspurgt fortalte gæsten beredvilligt, at det var kokain. En patrulje blev tilkaldt og gæsten sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi