Nyt fra Aars i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjælp politiet: Genkender du formodet gerningsmand?

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag, hvor der blev sat ild til træ i en spejderhytte omkring Løgstør. Og derfor offentliggør politiet nu overvågning fra stedet i håb om at få offentlighedens hjælp til at opklare sagen.

 

Ring straks til politiet, hvis du genkender personen, har set noget ude på gerningsstedet eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen.Politiet sidder klar ved telefon 114.

Læs hele efterlysningen og se billederne herIndbrud i villa

Mellem 3. og 7. juli var der indbrud i en villa på Halkærvej i Nibe. Gerningspersonen kom ind ved at knuse en rude i en terrassedør, hvorefter skuffer og skabe blev gennemrodet. Umiddelbart intet om kostervalg. Spor sikret på stedet. 

 

Mulig spritbilist 

En mulig spritbilist blev lørdag nat, ca. 03.25, standset på Hobrovej i Aalborg på vej i sydlig retning. Der blev målt en promille over det tilladte, hvilket medførte, at bilist blev anholdt med henblik på udtagning af blod, der skal fastslå den endelig promille. 

Indbrud i virksomhed 

Fra en virksomhed på Håndværkervej i Skagen er der fredag d. 7. juli stjålet diverse værktøj. 
Gerningsperson/er er kommet ind via bagdør, hvor der sås rude knust. Der var færden rundt i hele virksomheden, og diverse værktøj altså stjålet. 

Indbrud i kirkekontor 

Et kirkekontor på Vestergårdsvej i Farsø var mellem 7 og 8. juli udsat for indbrud. Via vinduet til kontoret var man kommet ind. Der blev stjålet batterier og diverse nøgler. 

En kvinde, der handlede i et supermarked i Aars, fik fredag formiddag stjålet diverse effekter fra sin taske: telefon, tegnebog med diverse kort. 

Mulig spritbilist

 En mulig spritbilist blev lørdag morgen, kl. 05.20, standset på Nordjyske Motorvej i sydlig retning ved en afkørsel omkring Hobro. En blodprøve blev udtaget, der skal fastslå endelig promille. 

Værktøj stjålet 

Fra et kolonihavehus på Mylius Erichsens vej i Aalborg Sø er der mellem 3. og 9. juli stjålet værktøj af mærket Dewalt. Et koben var efterladt på stedet. Fordøren til et skur var brudt op. 

Indbrud i kælderrum

Fra et kælderum på Finsensvej i Brønderslev er i løbet af weekenden stjålet bl.a. gasflasker og elcykel. Også i Brovst, på Pakhusvej, var der i weekenden et indbrud i en lade, hvor der var stjålet en sort og en rød ATV samt en trailer. 

Påkørte skilt 

Lørdag nat, kl. ca. 00.30, kørte en bil af vejen og påkørte bl.a. et skilt. Den tilkaldte patrulje kunne konstatere, at vedkommende formentlig var påvirket af spiritus. Bilisten blev anholdt med henblik på en blodprøve, der skal fastslå endelig promille. 

Musik til ulempe

Hen over weekenden har der været flere anmeldelser om musik til ulempe. Husk at skrue ned for musikken, når der holdes sen fest. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi