Nye åbningstider for hurtigtest i Aars

Profilbillede

Har du brug for en hurtigtest, fordi du er på vej til bryllup, skal en tur i byen eller deltage i en anden form for social aktivitet, hvor en hurtigtest er påkrævet, så skal du holde øje med åbningstiderne på testcentret, inden du begiver dig afsted.

I forbindelse med den nationale nedskalering af hurtigtest, nedjusteres nu til en testkapacitet på 300.000 hurtigtest på landsplan om dagen. Det betyder at flere testcentre lukker, og at åbningstiderne på andre testcentre ændres fra d. 2. august 2021. Uanset lukningerne af testcentre, vil der som udgangspunkt stadig ikke være mere end 20 km til nærmeste teststed.

Testcentret for hurtigtest i Aars på Vølundsvej 1 har indtil nu været åbent alle dage fra kl. 9.00 – 19.00, men fra den 2. august 2021 lukkes på de dage, hvor behovet er mindst. Åbningstiderne bliver i stedet for mandag, tirsdag, fredag og lørdag fra kl. 9.00 – 19.00. Du skal ikke bestille tid hurtigtest på forhånd, men kan blot møde op på testcentret i åbningstiden.

Med hurtigtesten på mobilen kan du som altid bevæge dig rundt i samfundet og deltage i alt fra bryllupper til koncerter, eller hvad du ellers har lyst til i 72 timer.

Kilde: Redaktionen