Ny café i Aars

Profilbillede
dato

En ny café og vinbar ser snart dagens lys i Himmerlandsgade i Aars, når fitnessinstruktøren Anette Kold åbner caféen Frk. Kold d. 6 august, hvis alt går efter planen og bevillingerne falder på plads.

Anette Kold er en travl kvinde som flere i Aars nok kender gennem Aars City Fitness og hendes i øvrigt store engagement i lokalområdet. Udover fitnessinstruktør kan hun skrive klejnsmed, fængselsbetjent og snart café-ejer på cv’et, når hun slår dørene op for café, øl- og vinbaren i Himmerlandsgade. 

Idéen med det nye serveringssted er at byde indenfor til hyggelig caféstemning i dagtimerne, og om aftenen have mere fokus på servering af øl og vin. Der vil også blive serveret lækre tapas og snacks, baseret på råvarer fra lokale importører, så vidt det er muligt. Med tiden er tanken også selv at bage brød til tapas.

Anette Kold kommer selv til at være meget til stede i caféen, men hun forventer alligevel at skulle ansætte fire personer til den daglige drift. Lokalerne som er ved at blive bygget om, bliver nemlig delt i to, så der bliver plads til mindre events i den ene afdeling og café i den anden.

Selvom navnet på caféen bliver Frk. Kold, kommer den naturligvis til at ose af varme og hygge.

Kilde: Redaktionen