LOOP vil hjælpe danskerne i gang med sunde træningsvaner

(Foto: LOOP Fitness)
Profilbillede
dato

Folkesundheden ligger os på sinde, og LOOP Fitness i Svenstrup vil derfor opfordre dig til at investere i dig selv, for at blive en stærkere og sundere udgave - både fysisk og mentalt.

Du er dig selv nærmest, så tag beslutningen nu og kom i gang.

I h.t. Sundhedsstyrelsen vil 7 ud af 10 gerne være mere fysisk aktive. Hele 51 % af alle danskerne er overvægtige. Forskning fra Idrættens Analyseinstitut viser, at fysisk aktivitet, motion og fitness etc., styrker immunforsvaret, giver mere overskud og velvære i dagligdagen samt formindsker sygdomme.

Derudover styrkes det sociale samvær og de sociale kompetencer. En anden undersøgelse fra samme institut viser, at den væsentligste barriere for at være aktiv er manglende overskud.

Loop Fitness i Svenstrup er klar til at hjælpe med rådgivning og motivation til en god træningsstart og bedre træningsvaner. Hos os kan alle få en gratis prøvetime og 10 dages gratis træning.

En instruktionstime og løbende opfølgning med en instruktør for at hjælpe de gode træningsvaner på vej, er et must.

- Vi er klar over, at vejen til de gode træningsvaner kan være lang, siger centerleder Lukas Sølbeck, og fortsætter:

- Men vi er klar med et træningssystem baseret på cirkeltræning, hvor vi har taget alt det uoverskuelige ved et fitnesscenter ud, og lavet et unikt træningskoncept, der er nemt at forstå, og som næsten har ubegrænsede muligheder for den enkelte udøver.

På blot 24 minutter kan man opnå effektiv træning, baseret på Høj Intensiv Interval Træning - eller HIIT - der booster hjerte-kredsløbet og alle hoved-muskelgrupper, led og sener samt øger fedtforbrænding, kondition og efterforbrænding.

En god ide, til at komme i gang, er at finde en træningsmakker. Det forpligter og gør træningen til en social oplevelse.

En anden god ide er at fortælle sine nærmeste, at f.eks. mandag og torsdag kl. 16 der er jeg til træning. Det giver ro i systemet.

Hvor meget skal jeg træne, spørger de fleste?
Du skal træne mindst 2 gange i ugen og gerne 3. I princippet kan du træne både 4 og 5 gange eller flere. I Loop har vi åbent fra 05 - 22, så mon ikke du kan finde et godt tidspunkt.

I dit medlemskab har du følgende fordele: Gratis kropsanalyse kaldet Loop-Tjek, gratis holdtræning kaldet Loop Max, fri træning i alle landets 134 centre, gratis kaffe og te, ingen binding og instruktør til rådighed hver dag.

- I Loop er der plads til alle, og husk; det er jo ikke bare fysikken, men også de mentale og sociale depoter, der bliver tanket op når du træner, siger Lukas.

Kilde: LOOP Fitness
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.