Kulturuge 10 får overrakt 50.000 kr.

Profilbillede
dato

Vesthimmerland Kommune er meget bevidst om deres kulturliv, og om hvor meget et liv med kultur bliver beriget, når det optager os i dagligdagen. Det er årsagen til at kommunen hvert år dedikerer uge 10 til ”Kulturugen Aha”. I løbet af ugen vil der være oplevelser og arrangementer for både store og små, gamle som unge.

Selvom corona-pandemien har budt på store udfordringer i forbindelse med Vesthimmerlands kulturuge arbejdes, der på at bevare optimismen og at dette års udgave, som ligger i begyndelsen af marts, vil blive fuldført. Lige nu trænger mange til kulturelle oplevelser og inspiration i deres hverdag.

Derfor er det også glædeligt, at Aars Byjubilæums Foreningsudvalg har den kommende kulturuge i Vesthimmerland 50.000 kr. I år åbner kulturugen i Aars d. 5. marts. Kultur, kunst og sundhed vil være i fokus. I den nærmeste tid vil ugens program blive afsløret og det vil vanen tro foregår over hele kommunen.

De 50.000 kr. som er blevet doneret, går blandt andet til en familiekoncert for børnefamilier. Det er Sigurd Barrett, der spiller i ALFA, søndag d. 13. marts.

Kilde: Redaktionen