Hos Nybolig Vesthimmerland - Aars får du tryghed, erfaring og professionalisme

Foto: Privat. Teamet bag Nybolig Vesthimmerland - Aars
Profilbillede
dato

Tina Sondrup og Jacob Andersen er de ansvarlige indehavere af Nybolig Vesthimmerland - Aars. Tilsammen har de mere end 24 års erfaring i branchen.

Jacob og Tina overtog butikken den 1. januar 2017. Forinden havde de arbejdet sammen i butikken i ti år, og har altså kendt hinanden ganske længe. Da Jacob og Tina dengang overtog butikken var de blot de to, men i dag er de fem ansatte.

Michael, som er ejendomsmægler, Anita, som er ejendomsmægler og sagsbehandler, og Mikkel, der er trainee under uddannelse, er i dag en del af teamet.

Det lille team er en god blanding af forskellige fagligheder, og selvom de har hver sit område, supplerer de hinanden i de daglige arbejdsopgaver.

“Vi har alle vores forskellige styrker, men vores styrker er også at kunne gøre det sammen,” fortæller Tina.

Nybolig Vesthimmerland - Aars praktiserer blandt andet, at når de får et hus til salg, kører teamet ud på det, der hedder en mæglerrunde:

“Hvis nu jeg har taget et hus til salg, så sender jeg resten af teamet afsted ud til huset, så de kan møde kunden og se det,” forklarer Tina.

På den måde er hver især bedre i stand til at svare på spørgsmål, når de får et opkald fra en kunde.

“Man kan godt fortælle om et hus, men det er noget helt andet, når man selv har været der rent fysisk, har snakket med sælgeren og kender situationen,” fortæller Tina.

Og selvom der er rigtig travlt i butikken, så husker de at hygge sig engang imellem og værne om det gode arbejdsmiljø, der bærer præg af en sjov, fri og drillende tone.

Samler på tilfredse kunder

Når det kommer til salgsvurdering, boligsalg eller køberrådgivning, kommer kunderne i første række. Nybolig Vesthimmerland - Aars tilbyder en god kundeservice og ærlig rådgivning.

“Vi vil gerne guide køberen til deres bedste boligkøb og hjælpe vores sælgere til det bedste boligsalg,” udtaler Tina.

Der gøres også meget ud af at lytte til kunderne og spørge ind til dem:

“Tit så siger de jo noget mellem linjerne, som vi skal fange for eksempelvis at finde det bedste hus til dem, når de måske ikke lige selv ved, hvad de præcis,” forklarer Tina.

Derudover rådgiver de også deres sælgere i forhold til, hvad de kan gøre ved huset for at få det bedste boligsalg.

“Det kan være små ting, der egentlig kan gøre, at salget bliver bedre i forhold til både pris og salgstid,” fortæller hun.

I butikken arbejder de også meget med deres køberkartotek, hvor boligkøbere har mulighed for at skrive sig op med deres ønsker og behov, f.eks. postnumre, boligtyper, størrelse og pris.

“En meget stor del af vores emner bliver solgt til vores køberkartotek uden annoncering,” fortæller Tina, og forklarer, at de gør meget ud af at have løbende dialog deres købere og sælgere.

Digitale løsninger er effektive på boligmarkedet

Hos Nybolig Vesthimmerland - Aars er markedsføringen udelukkende digital. De benytter sig sig af de nyeste og mest effektive digitale løsninger og muligheder, der er nu engang er for at ramme så bredt som muligt.

“Vi skiller os ud i forhold til den måde vi annoncerer på. Vi er ikke de store avismæglere, men digitale mæglere,” forklarer Tina.

De digitale løsninger muliggør, at de kan sprede sig bredere.

Nybolig Vesthimmerland - Aars dækker nemlig ikke kun 9600 Aars, men også postnumrene 9640 Farsø, 9620 Aalestrup og 9631 Gedsted.

Lokalsamfundet prioriteres højt

Hos Nybolig Vesthimmerland - Aars gør de meget ud af at støtte op om lokalsamfundet.

De lægger stor vægt på lokalkendskab, og dét har de. De er alle sammen lokale ansigter, er med i foreningslivet og kommer i butikkerne. De engagerer sig blandt andet i foreningslivet:

“Og hvis vi ikke er der fysisk, så er vi der som sponsorater,” fortæller Tina, og forklarer, at de forsøger at ramme både de små og store foreninger.

“Og det kan jo være både ren kroner og øre. Men det kan også være, når der er et arrangement, hvor vi spørger, om vi må have lov til at komme med en kage, eller stiller en kasse øl til en fodboldkamp,” fortæller Tina og tilføjer:

“Så vi er lokale på den måde og støtter op om det.”

Og selvom det er svært at ramme og nå alle, så forsøger de at sprede bredt, og være det ene sted et år, og det andet sted det andet år.

“Vi prøver at være der, hvor der er behov, og hvor der er nogen, der lokalt ligger en ekstra indsats i noget, og så bakker vi op om det,” fortæller hun.

Bliv ved med at støtte lokalt

Fremtidsdrømmen hos Nybolig Vesthimmerland - Aars er også klar.

“Folk skal blive ved med at støtte lokalt, for hvis vi ikke gør det, så påvirker det både vores jobs, skoler, butikker og boligpriser, og det bliver sværere at trække folk til området,” udtaler Tina.

Hvis folk ikke støtter lokalt vil det også påvirke boligpriserne i området, hvis flere og flere lige pludselig flytter fra byen eller søger mod andre områder.

“Det lykkes fint for os med at trække folk til, men det kræver også, at folk er bevidste om at støtte lokalt, så vi fortsat kan holde kadencen,” afslutter Tina.

Og ellers vil butikken i fremtiden fortsat bestræbe sig på at hjælpe endnu flere kunder til at få købt og solgt huse.

Du kan kontakte Nybolig Vesthimmerland - Aars på:
Telefon: 98 62 14 00
E-mail: 9601@nybolig.dk
Adresse: Himmerlandsgade 93, 9600 Aars
Eller læse mere om butikken på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Tina Sondrup og Jacob Andersen // Nybolig Vesthimmerland