Døgnrapporten i Aars: tirsdag den 12. oktober

Profilbillede

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i lastbil

Tirsdag morgen kort før klokken halv otte udbrød der brand i en lastbil på Løgstørvej i Bonderup ved Nørager. Politiets patrulje var de første der nåede frem til lastbilen. Den var på det tidspunkt allerede overtændt. Da brandvæsnet nåede frem blev branden hurtigt slukket men lastbilen stod ikke til at redde. Det er endnu ikke ikke fastlagt hvad der var årsagen til branden.

Færdselsuheld

Mandag aften kl. 2322 skete der et solofærdselsuheld på Gl. Roldvej i Aars. En personbil kørte ad Gl. Roldvej i retning mod sydøst ned mod krydset Gl. Roldvej – Roldvej. Pludselig stod der to rådyr på vejen, og føreren foretog et styreudsving for at undgå påkørsel af dyrene. Han mistede derved herredømmet over bilen og endte i rabatten i den østlige side af Gl. Roldvej. Føreren slap uskadt fra uheldet.

Hvis du påkører et rådyr og det er i live, er det en god ide, at ringe til Dyrenes Beskyttelse på 1812. Telefonen er bemandet hele døgnet rundt og de sørger for gratis  assistance over hele landet.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler