Døgnrapporten i Aars: mandag den 29. november

Profilbillede

Aars er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rolig afslutning på superligakampen mellem AaB og FCK

Årets sidste hjemmekamp på Aalborg Portland Park blev afviklet i god ro og orden set fra politiets side.
Læs mere på politi.dk

 

Vidner søges til skade på bil

Nordjyllands Politi søger i øjeblikket vidner til skader på et køretøj, der skete på motorvejen sent søndag aften, d. 21. november 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Sæby – spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt

Lørdag den 27. november om eftermiddagen standsede politiet en varebil til kontrol på E45 i nærheden af Sæby. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 26-årig mand – i at deltage i en narkometer- og alkometertest.

Desværre for bilisten gav begge test udslag. Han havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Derudover havde han tilsyneladende indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for både narkopåvirket og spirituspåvirket kørsel.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

Aars – to personbiler kolliderede i vejkryds

To personbiler kolliderede på Løgstørvej i Aars lørdag den 27. november. En beredskabspatrulje blev tilkaldt ulykkesstedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at ingen personer var kommet til skade i forbindelse med uheldet. Begge køretøjet led dog materielle skader.

Den ene bilist – en 66-årig kvinde – sigtes for at have overtrådt hendes vigepligt i forbindelse med færdselsuheldet.

 

Aalborg – smartphone stjålet af lommetyv

Et tyveri fandt sted på Jomfru Ane Gade i Aalborg søndag den 28. november i tidsrummet 01:00-03:00. En ukendt gerningsmand stjal her en Samsung Galaxy 10 fra anmelders lomme.

Pas på lommetyve, når du er i byen eller på et offentligt område. Opbevar gerne dine værdigenstande i inderlommen, og undgå at lade din taske stå frit fremme.

 

Nielstrup – bilist sigtet for at overtræde hastighedsgrænsen

Lørdag den 27. november om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Skagensvej i Nielstrup. Årsagen til kontrollen var, at bilisten var blevet målt til at køre mindst 87 km/t. Til trods for, at den gældende hastighedsgrænse var 60 km/t.

Politiet sigtede derfor bilisten for at have overtrådt den gældende hastighedsgrænse.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi