Circle K Aars søger nye sælgere til teamet på ca. 10 timer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kære fremtidige kollega  

Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle. Men det er et job der passer til mange, og måske også dig?  

At arbejde som sælger på Circle K er ikke som ethvert sælgerjob. Os der arbejder her er vilde med det, og spørger du en af vores uundværlige sælgere om hvorfor, vil de bla nævne: Selvstændighed, fleksibilitet og ansvar.  

Vi leder efter en positiv teamplayer som:  
• Har en sælger gemt I sig, motiveres af salg og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige  
• Kan bevare overblikket og humøret, når der kommer uforudsete udfordringer ind af døren, og formår at løse dem med sund fornuft. Også selvom der er lang kø  
• Har en interesse for at tilberede mad. For vi elsker det! Og vi ser derfor gerne, at du har lyst til, at lave de lækreste sandwich og de bedste burgere.  
• Forstår vigtigheden af, at vores kunder får den bedste oplevelse når de besøger os. Dette indebærer også at butikken, kundetoilet og forplads er ren og pæn.   
• Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit. Og til tider er villig til at give lidt ekstra.  

Hvad kan I tilbyde mig?  
Hos Circle K er der plads til alle! Vi værdsætter diversitet og forskellige måder at tænke og arbejde på, og vi arbejder altid samme som One team! 

Det er altafgørende at du har lysten og motivationen til at lære nye ting, udvikle dig og bidrage til vores ”one-team” kultur. Hvis du har ambitionen om at bygge en karriere, får du unikke muligheder i Circle K, så længe du har den motivation der skal til.

Udover helt unikke udviklingsmuligheder, tilbyder vi et job med yderst attraktive fordele og personalegoder. Som en del af vores Circle K familie vil du bla få medarbejderrabat på brændstof, bilvask samt på mad og drikkevarer i vores butikker. 

Derudover tilbyder vi:  
• En attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring  
• Fordelagtige lønninger og forskudttidstillæg 
• Og ikke mindst, Danmarks bedste kollegaer  

Mange der i dag driver vores stationer eller arbejder på vores kontor, startede deres karriere som sælgere på stationen, måske var tanken bare at blive hos os et stykke tid, men det var begyndelsen på en lang karriere! Og for dig der har andre mål og drømme i din karriere, er Circle K et fantastisk sted til at få erfaring, der er værd at tage med sig videre i arbejdslivet. 

Så hvis du vil have et job, hvor du kan være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, udvikle dig og blive en del af et fantastisk team på Circle K Aars, så er det nu du skal sende din ansøgning afsted. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Store Manager Niels Peter Greth på tlf nr: 98621830

Antal timer: 
Cirka 10 timer om ugen, med mulighed for flere timer i perioder.

På hverdage hedder vagterne fra kl. 16:00-23:00

I weekender hedder de fra kl. 06:30-13:00, 13:00-18:00 eller 18:00-23:00

Man skal være fyldt 18 år for at komme i betragtning til denne stilling, da der er tale om vagter hvor man primært er alene på arbejde. Det er en fordel hvis man har kørekort og bil til rådighed i forhold til at hjælpe på andre stationer ved behov.

Der er behov for, at man har mulighed for at arbejde i sommerferien.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse: 
Løbende 

På vej i den rigtige retning - vil du være med?
Hos Circle K arbejder vi på en mere bæredygtig og klimavenlig transport. Vi arbejder for at elbiler, flydende el og biobrændstoffer er både tilgængelige og effektive, da de får en afgørende rolle i den bæredygtige fremtid, vi sætter kursen mod. Læs mere om hvordan vi vil gøre transporten grønnere: https://www.circlek.dk/groenomstilling

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

CIRCLE K DANMARK A/S, Aggersundvej, 9600 Aars

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ars2.equest.com/?response_id=1260bf9c0fe634d006b182af6b4fbd8b

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846751

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet