Bliv instruktør i Aars Gymnastikforening

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

Var det noget at prøve kræfter med instruktørgerningen for de helt små børn og deres forældre, så har du nu muligheden. 

Aars Gymnastikforening søger nemlig dygtige instruktører til forældre/barn-holdet og puslingeholdet i den kommende sæson.

På begge hold er målet at styrke børnenes motorik ved at aktivere dem fysisk. Det foregår i en hyggelig og afslappet stemning, og der er fokus på at have kvalitetstid med sit barn. Så der er plads til både seriøsitet og sjov og ballade på holdene. 

Forældre/barn-holdet træner lørdag formiddag fra 9.30 – 10.30 i springsalen, og skulle gerne kunne begynde allerede i uge 33. Hvis du elsker de helt små og har lyst til at prøve kræfter som gymnastikinstruktør for de 0-4 årige og deres forældre, så skal du ikke vente for længe med at søge.

Puslingeholdet er for de 3-4 årige poder, og her ligger træningen onsdag eftermiddag fra kl. 17.00 – 18.00 i gymnastiksalen.

Begge hold har allerede hver deres instruktør tilknyttet, men der er brug for medinstruktører. Holdene træner i Idrætscenter Østermarken i Aars

Tilmeldingen er i gang, og planen er at begynde sæsonen i uge 33, så det er nu, hvis du elsker børn og har lyst til prøve kræfter med dine evner som instruktør for de små.

Hvis du er interesseret og gerne vil høre mere, så skriv hurtigst muligt til booking@aarsgymnastikforening.dk

Kilde: Redaktionen